Weddingplanner

 

Weddingplanning á la Convoi Exceptionnel

Stichting Convoi Exceptionnel is gespecialiseerd in rituele beeldende theatervoorstellingen, en wordt met de officiële benoeming van haar Trouweiland dan ook theatrale weddingplanner, uiteraard met een roestig NDSM-rafelrandje!
Stap in Convoi’s huwelijksbootje en zeg JA tegen elkaar op het Trouweiland.
De officiële ceremonie vindt plaats in een glazen huisje, dat het bruidspaar, de getuigen, de beëdigden en de trouwkaars beschermt tegen weer en wind. De genodigden staan uiteraard op gepaste afstand aan de waterlijn!
Naast het voltrekken van de rechtsgeldige handeling maakt Convoi speciaal op maat de ceremonie, met alles erop en eraan. Alle diensten en producten worden op zeer bijzondere wijze door kunstenaars verzorgd, en zijn speciaal ontworpen voor dit bijzondere kunstproject, dan wel worden in opdracht van jou speciaal gemaakt.
 

 

 

Checklist weddingplanning

 • Trouweiland ring

Convoi Exceptionnel ontwerpt rituele sieraden, waarbij de NDSM-werf de inspiratiebron is. Zo refereren productiemethoden als bv het klinken, aan de roemrijke scheepsbouw-geschiedenis, en zal een onorthodox concept de link naar het heden maken, de huidige grootste broedplaats voor kunstenaars, alwaar kruisbestuivingen tussen disciplines vaak verrassend werk oplevert. Een eigen ontwerp laten uitvoeren is ook mogelijk, in elk gewenst materiaal. Diverse smeden staan tot uwer beschikking!

 

 

 • Trouweiland voertuig

Geen voorkeur van voortbewegen is ons te gek, en als het object niet te vinden is dan (ver-)bouwen we het zelf wel! Van bokkekar, elektrische zwaan, tot race-auto, en alles wat daar niet op lijkt. Natuurlijk hebben we ook wonderschone huwelijksbootjes, en als je niet wilt overstappen adviseren we een amfibie-autootje!

 

 

 

 • Trouweiland kostuum

Ga je “Trouweiland”-style voor waterproof of juist voor wegwerp? NDSM-theatercouturiers realiseren je droom-tenue op maat. Voor de kleinere beursjes hebben we ook ruime keuze in huur-kostuums.

 

 

 

 • .

  Trouweiland ambtenaar

Convoi heeft een ritueel-begeleider van het huis, en diverse acteurs die jullie in het echt kunnen verbinden. Je kunt ook een vriend speciaal laten beëdigen tot Bijzonder Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS), of gewoon kiezen voor een trouwambtenaar van het stadsdeel. 

 

 

 

 

 

 • .

  Trouweiland reportage

Het mooiste moment uit je leven laat je natuurlijk vastleggen in beeld! Ons camerateam is ingespeeld op de logistieke uitdagingen van de ceremonie op deze “terlandterzeeenindelucht”-locatie. Ook vanuit de kraan of een drone. Keuze uit diverse kunstenaars. Voor de kleinere beursjes hebben wij zeker ook mogelijkheden, zowel in fotografie als in bewegend beeld.

 

 

 

 

 

 • Spinncakes Trouweiland taart

Ook eetbare kunst, in elke gewenste hoedanigheid behoort tot de NDSM-mogelijkheden.

 

 

 

 

 • Trouweiland proost

Bij mooi weer is de helling natuurlijk de perfecte plek voor een proostmoment. Ook een bar-mobiel met meubilair en thematische aankleding wordt door onze theater-divisie speciaal op maat geregeld. Daarnaast weten wij nog wel enkele onorthodoxe binnen-locaties op steenworpafstand, om de feestelijkheden voort te zetten op z’n NDSM’s!

 

 

 

 • Trouweiland act

Specialeffect-mannen, straattheater-artiesten, muziek-, dans- en theatergezelschappen te over op de NDSM; een bestaande show of een act op maat; niets is hier onmogelijk!

 

 

 

 • hoera-voor-trouweiland-1200x900-150x150Trouweiland kunst

Voor het Trouweiland tijdens de “24H van Noord” in 2013, maakte NDSM’s -vrijst van geest kunstenaar- Rob Vrijen de installatie rondom de memorabele (van oorsprong Keltische strijd-)kreet HOERA, waarmee de eregasten hun kersverse huwelijkspaartjes verwelkomden aan vaste wal. Zo is er op verzoek tal van trouw-objecten te realiseren door kunstenaars van zeer divers pluimage. Wil je bv graag speciaal voor jullie ontworpen trouwgestoelte mee naar je eigen nestje nemen? Roept u maar! Ook tastbare aandenkens voor de gasten, uitgevoerd in een kleine serie is mogelijk.

 

 

 • Huwelijksnacht

Mocht je nou echt centjes teveel hebben, en van gekkigheid niet meer weten waar je ze kwijt kunt raken, dan kun je terecht in het Kraan-hotel voor die wilde huwelijksnacht. Goed nieuws is dat deze op kruipafstand staat van het Trouweiland, en je de hele nacht kunt kijken naar die fantastische plek waar je het JA-woord hebt gegeven, dan van boven. In alle andere gevallen: het Botel is zeker zo romantisch!